UsenetServer trial

Als je opzoek bent naar de beste payserver, dan is UsenetServer de Usenet provider waar je naar zoekt. UsenetServer is een van de oudste Usenet providers ter wereld. Ze hebben servers in de VS en de EU. De retentie is bijna 4000 dagen, de artikel compleetheid is bijna 100%. En de downloadsnelheden zijn ongekend hoog, namelijk 1GB/sec.

usenetserver gratis

UsenetServer tier 1 provider

Veel providers hebben geen eigen backbone. Ze hebben geen eigen servers, en geen snelle verbindingen. Eigenlijk doen ze maar 2 dingen klanten werven en als het meezit, klanten helpen.
Hoe kunnen ze dan een payserver leveren vraag je je misschien af? Dat doen ze door bij grote Usenet providers data en verbindingssnelheid te huren. Ze betalen een vast bedrag per GB die door klanten worden afgenomen. Dit soort providers zijn makkelijk te herkennen. In de meeste gevallen hebben ze een retentie die niet boven de 1200 dagen uitkomt. Dat scheelt ze namelijk geld op het inkopen. Minder retentie betekend dat ze minder betalen aan de Usenet provider waar ze gebruik van maken.

UsenetServer, ookwel Usenet Server, werkt anders. Ze hebben alles in eigen handen. In Nederland en Duitsland hebben ze grote datacentra staan. In de VS nog veel meer. Ze beschikken over de snelst mogelijke verbindingen zodat klanten altijd de hoogst mogelijke downloadsnelheid hebben. Eigenlijk doen ze alles zelf, ze hebben de kennis, het personeel en de apparatuur in eigen handen. En dat scheelt veel geld.

Het is alsof je bij de groothandel boodschappen gaat doen. Je krijgt betere spullen, in grotere hoeveelheden, voor een veel langere prijs. UsenetServer biedt een tier 1 netwerk aan. En daardoor hebben ze een fantastische retentie, zeer hoge downloadsnelheden en een artikel compleetheid van 99,99%. Als in Nederland een artikel wordt verwijderd in verbang met copyright, kan je het vaak toch nog downloaden. Want hetzelfde artikel staat dan nog op hun VS servers. De term ‘article not found’ kom je dus niet snel tegen als klant van UsenetServer.

Usenet Server gratis trial

Bij Usenet Server is het mogelijk om een proefabonnement af te sluiten. Je moet dan iets betalen maar als je binnen 2 weken opzegt, wordt het contract opgezegd. Kies je wel voor een abonnement dan zijn er verschillende opties.

Abonnement UsenetServer

usenet server Een maandabonnement bij UsenetServer kost slechts $14,95. Je betaalt dan per maand en zit nergens aan vast. Maar een jaarabonnement is veel beter. Als je na de gratis Usenet trial ziet hoe uitmuntend UsenetServer is, kan je het beste gaan voor een jaarabonnement. Dan krijg je namelijk een behoorlijke korting. De kosten voor een jaarabonnement zijn $95,40, wat betekend dat je slechts $7,95 per maand betaald. Voor dit bedrag vind je nergens in Nederland een tier 1 Usenet provider met een extreem hoge retentie en downloadsnelheid.

Jaarabonnement bij Usenet Server? Gratis VPN

Kies je voor een jaarabonnement bij Usenet Server dan heeft dat nog een groot voordeel. Je krijgt voor die $7,95 per maand dan niet alleen een snelle payserver. Ze geven je ook een gratis VPN, waarmee je onbeperkt anoniem kan downloaden en surfen. Je kan deze gratis VPN ook gebruiken op je smartphone, tablet en andere apparaten. Handig als je een WiFi netwerk zit en geen pottenkijkers wilt.

Werkt met alles

Als je graag download met Spotnet of Spotnet online, dan kan je UsenetServer ook gewoon gebruiken. UsenetServer werkt nog beter met Spotnet dan Eweka. Ook andere programma’s zoals SABnzbd, Coutchpotato en Sonarr werken uitstekend met UsenetServer.