Tweaknews

Tweaknews is geen nieuwe usenet provider. Al in 1996, toen de meeste Nederlanders nog nooit van het internet hadden gehoord, bestond deze provider al. Vandaag de dag is het een van de beste usenet providers ter wereld. Ze bieden naast een zeer hoge retentie en uitstekende downloadsnelheden vele handige extra’s, waaronder een gratis VPN.

eweka usenet account

Tweaknews een Elite usenet provider

Wie download uit nieuwsgroepen heeft een usenet provider nodig. Er is keuze uit veel providers maar Tweaknews is een van de beste providers waar men voor kan kiezen. Waarom denk je misschien? Allereerst bewijzen ze zichzelf al sinds 1996 en hebben ze een enorme hoeveelheid trouwe, tevreden klanten. Daarnaast bieden ze een retentie van 3400+ dagen. Je kan binaire bestanden, ook multimedia, downloaden als deze 9 jaar geleden is gepost. De downloadsnelheden zijn erg goed. Uit meerdere tests kwam naar voren dat ze een downloadsnelheid hebben van gemiddeld 125 Mb per seconde. Dit is misschien niet zo hoog als bij de duurste usenet providers maar het is genoeg om een complete DVD binnen 10 minuten te downloaden. Gezien de prijs van een maandabonnement is de retentie en downloadsnelheid uitmuntend.

Gratis VPN en newsreader

gratis usenet ewekaBij Tweaknews krijg je niet alleen een snelle payserver waar je dag en nacht mee kan downloaden. Ze bieden naast de payserver ook een eigen newsreader aan. Je krijgt toegang tot een handig programma waarmee je direct toegang hebt tot nieuwsgroepen. Download je toch liever met Spotnet, SABnzbd of een ander programma? Dat kan ook!

Kies je voor een Tweaknews Ultimate jaarabonnement, dan krijg je er een gratis VPN bij. De kosten zijn dan € 9,07 per maand. Voor dat bedrag vind je nergens een payserver en een VPN. Het voordeel van een VPN is dat je niet alleen anoniem kan downloaden, je kan de VPN ook gebruiken op open WiFi netwerken of als je niet wilt dat mensen je online activiteiten volgen. Het opzetten van de VPN is zo simpel dat een handleiding overbodig is.

Tweaknews gratis trial proberen

Als je twijfelt over Tweaknews kan je één week lang gebruik maken van deze provider. Helemaal gratis. Je krijgt toegang tot een payserver en kan deze uitgebreid testen. Loop je tegen een probleem aan, dan kan je contact opnemen met de klantenservice, die altijd bereidt is om te helpen. Gewoon in het Nederlands.

Privacy en beveiliging

Tweaknews biedt bij alle payservers SSL aan. Je kan dus downloaden zonder dat iemand waarneemt wat je download. Wil je echt 100% anoniem downloaden, gebruik dan de VPN die bij het Tweaknews Ultimate wordt geleverd. Het bedrijf heeft trouwens nog nooit klantgegevens vertrekt aan derden en geeft veel om de wettelijke bescherming van haar klanten.

Kosten van een abonnement

Als je na de Tweaknews trial kiest voor een abonnement, is er keuze uit 3 abonnementen.

  • Maandabonnement, ongelimiteerd downloaden vanaf €7,95 per maand. Maandelijks opzegbaar.
  • Halfjaar abonnement, ongelimiteerd downloaden vanaf €6,49 per maand.
  • Jaarabonnement, ongelimiteerd downloaden voor €5,99 per maand. Voor €9.07 per maand krijg je er een gratis VPN bij.

Met bovenstaande links start je met een gratis 7 dagen trial via deze link om de dienst eerst even uit te proberen, en via de e-mail krijg je alle informatie.

Conclusie

Tweaknews is een van de oudste payserver providers ter wereld en heeft vele tevreden klanten. De prijzen zijn zeer scherp, de downloadsnelheid is altijd uitstekend en de retentie is vrijwel 100%. En, wie voor een jaarabonnement kiest, krijgt er ook nog een gratis VPN bij. Voor het bedrag dat Tweaknews rekent is er geen betere usenet provider te vinden. Betalen kan via iDEAL, Paypal of creditcard. Het bedrijf accepteert alleen euro’s.

Wil je toch een andere provider gratis proberen die het niet onderdoet voor Tweaknews? Kijk dan eens naar Eweka.