XSNews

XSNews houdt het simpel omdat simpel werkt
Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn om iets tot een succes te maken. Dat kun je ontdekken door gebruik te maken van usenet via XSNews. Je kunt namelijk goed merken dat XSNews al meer dan tien jaar usenet-diensten aanbiedt. Dingen die tien jaar geleden goed werkten, werken nu nog steeds. Voor Usenet-gebruikers is dit wel zo gemakkelijk, want Usenet is niet voor niets de klassieke vorm van informatie-uitwisseling. Als het gaat om de prijs voor snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en service is XSNews misschien wel de beste keuze die je kunt maken.

Het beste nieuws, probeer het gewoon 2 weken helemaal gratis zelf uit! XSNews biedt namelijk vrijblijvend een gratis payserver aan. Probeer het nu en ondervind hoe een fantastische payserver werkt.
xsnews

Waarom kies je XSNews?

XSNews gaat met zijn tijd mee zonder zijn afkomst te vergeten. Je kunt dus gewoon op een hele simpele manier gebruikmaken van het aanbod van XSNews. Dankzij de nieuwe website waarop alle mogelijkheden in een duidelijk overzicht zijn geplaatst kun je direct zien welk pakket aan jouw wensen voldoet. Dat maakt het kiezen en bestellen wel zo gemakkelijk. Je kunt heel gemakkelijk zien wat je voor welke prijs krijgt. Binnen een paar klikken kun je dus aan de slag. Dat maakt het ook voor usenet-gebruikers die willen overstappen aantrekkelijk om eens te overwegen om XSNews te proberen.

Nieuwsserver
Uiteindelijk blijft usenet in de basis bestemd voor nieuwsgroepen. Via de nieuwsserver kun je overal gemakkelijk toegang toe krijgen. Zoeken en downloaden gaat allebei gemakkelijk en snel. Je loopt dus heel makkelijk door de groepen heen op zoek naar datgene wat jij wilt vinden. Dit heeft vooral te maken met het feit dat XSNews niet is stil blijven zitten in al die jaren. Toegang verschaffen tot de nieuwsgroepen was niet het einddoel en de service wordt nog altijd dagelijks verbeterd. XSNews probeert op die manier een voorsprong te houden op de concurrentie. Dit komt de gebruikerservaring alleen maar ten goede.

Kwaliteit voorop bij XSNews

Usenet is een stabiele snelle vorm van informatievoorziening. Toch zal je als gebruiker zo nu en dan tegen problemen aanlopen. Het overkomt ons allemaal. Als je het belangrijk vindt om goede ondersteuning te krijgen dan is een nieuwsserver via XSNews een echte aanrader. De kwaliteit van de ondersteuning is net zo hoog als de kwaliteit van de server zelf. Uiteindelijk draait het namelijk natuurlijk allemaal om service en betrouwbaarheid als het om een usenet-server gaat. Bij XSNews worden alle zorgen je uit handen genomen. De lijntjes zijn kort en direct en de problemen worden vlot opgelost door experts met kennis van zaken. En natuurlijk werkt XSnews uitstekend samen met alle grote download programma’s, inclusief SABnzbd, Grabit, Newsleecher, NZBget, Spotnet en Spotweb.

Downloadsnelheid en retentie
Usenet lijkt misschien oud en versleten, maar niets is minder waar. Als je snel iets wilt weten zijn de nieuwsgroepen nog altijd de plek waar je moet zijn. Iedereen weet dan ook waarom usenet zo populair blijft. De downloadsnelheid blijft ongeëvenaard. Daarvoor ben je wel afhankelijk van de snelheid van de server die je gebruikt. XSNews maakt waar wat het zegt en biedt topsnelheid voor een aardige prijs. Bovendien biedt het vele verschillende pakketten zodat je ook nog eens kunt worden voorzien in je eigen behoefte. Ook voor hen die niet dagelijks van usenet gebruik maken is XSNews dus een aan te raden oplossing.

XSNews brengt informatie snel dichtbij

Geen server zo snel of XSNews achterhaalt hem wel. Usenet gebruiken was nog nooit van zo’n hoog niveau als met XSNews. De kwaliteit van de servers zijn van de allerhoogste standaard en dat merk je als gebruiker maar al te goed. Zo kun je gemakkelijk bij de nieuwsgroepen zonder dat je er veel tijd aan kwijt hoeft te zijn. Je hebt zo gevonden wat je zoekt. En wil je iets downloaden, dan heb je het binnen voor je het weet. De downloadsnelheid volledig volgens de moderne norm. Zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

De verhouding tussen prijs en kwaliteit

Dat je niet voor een dubbeltje op de eerste rang kunt zitten is algemeen bekend. Toch komt XSNews wel heel erg dichtbij. Je krijgt namelijk wel erg veel voor een hele scherpe prijs. Dat geldt niet alleen voor de kwaliteit en snelheid van de server, maar zeker ook voor de kwaliteit van de service en ondersteuning. Alle hulp die je je wenst, wanneer je die wenst. Dat maakt het wel zo gemakkelijk als je ergens tegenaan loopt of als iets niet naar behoren werkt. Je hoeft maar een seintje te geven en XSNews lost de problemen voor je op.

Uitstekende retentie

Als iets belangrijk is voor usenet-gebruikers, dan is het wel de retentie. Bij XSNews weten ze hier alles van. De retentie op alle pakketten, zowel block als flatrate, is dan ook 1100 dagen. Geen geringe tijd voor zo’n scherpe prijs. Je hebt toch al snel zo’n tweehonderd dagen extra ten opzichte van alle andere nieuwsgroep-aanbieders in Nederland. Als alle andere kwaliteiten je nog niet hadden overtuigd, dan moet dit dat toch zeker doen. Zelfs na 1100 dagen verloopt alles nog altijd vlekkeloos. En als dat niet zo is, dan is de helpdesk altijd dichtbij.

Veilig in gebruik
Het gebruik van XSNews is veilig. Dit is belangrijk want je wilt natuurlijk niet in allerlei onvoorziene problemen terecht komen. De veiligheid gaat overigens niet ten koste van je toegang, die is in alle gevallen ongelimiteerd. Het maakt daarbij niet uit welk pakket je neemt. Bovendien is XSNews in 99% van de gevallen compleet. Dit is natuurlijk ontzettend belangrijk, want je betaalt niet voor niets. Usenet via XSNews is wanneer je alle plussen en minnen optelt een abonnement op een newsserver waar je eigenlijk geen nee tegen kunt zeggen.