Eweka aanbieding: waar vind ik de laagste prijzen?

Een mooie Eweka aanbieding is altijd mooi meegenomen, toch? Sinds het begin van de 2000’s zet Eweka Internet Services de standaard op het gebied van payserver diensten. Zij waren ook één van de eerste providers die je toegang boden tot het Usenet. Onder Nederlandse gebruikers van Usenet is Eweka dan ook een begrip. De toegang tot het Usenet is dan ook één van de grotere voordelen van deze provider. Maar er zitten nog meer pluspunten verbonden aan het gebruik van de services van Eweka. Welke dat zijn, kun je hieronder lezen. Daarnaast laten we je zien waar je een mooie Eweka aanbieding kunt vinden.

De vele voordelen van Eweka Internet Services (en waarom een Eweka aanbieding de moeite waard is)

Als je aan klanten van Eweka Internet Services zou vragen hoe zij de connectie van deze payserver provider zou omschrijven, zullen ‘snel’ en ‘betrouwbaar’ twee termen zijn die geregeld zult horen. Niet voor niets gaat Eweka dan ook al een behoorlijke tijd mee, sinds 2001. Zoals je al hebt kunnen lezen, is dit een payserver provider. Je rekent dus maandelijks een bedrag af om gebruik te maken van de services van deze provider. Tot zover dus niet anders dan ‘normale’ providers als KPN en Ziggo. Er zijn ook gratis providers waar je gebruik van kunt maken, maar dit wordt in de norm eigenlijk altijd afgeraden.

Het werd al eerder gesteld, maar één van de grootste selling points van Eweka Internet Services is het feit dat je via deze provider toegang kunt krijgen tot het Usenet. Deze connectie heeft een hoge snelheid en valt tevens niet zomaar uit. Deze is dus betrouwbaar. Je betaalt hier wel een prijs voor, maar deze is van nature al zeer laag en wordt alleen nog maar lager als je gebruik maakt van een Eweka aanbieding.

De connectie is snel, zowel voor het browsen als wanneer je bestanden gaat downloaden. En dat is natuurlijk waar het om draait, want Usenet gebruik je veelal om bestanden te vinden. Deze vind je binnen nieuwsgroepen, waarna je ze vlug binnen wilt halen. Slome download tijden waar je dagen moet wachten om iets binnen te halen behoren tot het verleden, toch? Inmiddels kun je boeken, films, video’s, series, spellen en muziek met groottes van meerdere GB’s eenvoudig binnen halen. Mits je een snelle connectie hebt, natuurlijk. Deze verbinding moet tevens betrouwbaar zijn. Waarvoor betaal je anders een payserver provider? Eweka levert dit allemaal en meer.

Maar er zitten nog meer voordelen verbonden aan het gebruik van Eweka Internet Services. Ten eerste is dit de Usenet provider die je de toegang geeft tot het grootst aantal nieuwsgroepen. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, heb je toegang tot 8 of 20 connecties. Daarnaast heb je altijd 3900 dagen retentie, welk abonnement je ook kiest. SSL wordt ondersteund, zodat je altijd veilig gebruik kunt maken van het Usenet. Naast de abonnementen is een gratis proefperiode van een week mogelijk. Tijdens deze week kun je 300 GB gratis downloaden.

Gebruik maken van een Eweka aanbieding

Op zoek naar de beste Eweka aanbieding? Die vind je hier! Eweka is een payserver provider die je voor een laag maandelijks bedrag kunt scoren. Het standaard abonnement kost je maar 7,50 euro per maand, waarbij je beschikt over een snelheid van 50 Mbit per seconde. Tevens beschik je over 8 connecties en 3900 dagen retentie. Er wordt gebruik gemaakt van EU servers. Maar je kunt ook kiezen voor de high-speed variant. Het zal je niet verbazen dat de snelheid hierbij hoger ligt: 300 Mbit per seconde. Het aantal dagen retentie blijft hetzelfde, maar wel beschik je over maar liefst 20 connecties. En dat voor maar 9,60 euro per maand. Bovendien zijn er geregeld Eweka aanbiedingen. Naast dat je deze op deze site kunt ontdekken, zijn er diverse sites waar je kortingen kunt ontdekken. Ook Eweka staat hier tussen.

Leave a Reply