Eweka VPN: volledige privacy op het internet

Kan Eweka in combinatie met een VPN gebruikt worden? Het antwoord is een volmondig ja. Eweka is een payserver provider die je een snelle verbinding laat maken met het Usenet. De verbinding van Eweka is zowel vlug als betrouwbaar, waardoor het ideaal is voor het downloaden van bestanden uit de nieuwsgroepen van het Usenet. Wanneer je kiest voor een high-speed abonnement, ligt de internet snelheid zelfs rond de 300 MBit/s. Bovendien heb je dankzij Eweka ongelimiteerd toegang tot het Usenet. Er wordt gebruik gemaakt van EU servers, dankzij SSL is de mate van beveiliging hoog en bovendien heb je ook nog eens 8 of 20 connecties (afhankelijk van het abonnement dat je koopt).

Eweka VPN: wat is de meerwaarde van een VPN in combinatie met Eweka Internet Services?

Doordat Eweka Internet Services gebruik maakt van SSL, is deze payserver provider van nature al veiliger dan andere providers. Vooral bij gratis providers schort het nog wel eens aan de veiligheid. Maar ook zelf kun je maatregelen nemen om je veiligheid op het internet (en op het Usenet) te vergroten. Een goede virusscanner is sowieso geen overbodige luxe. Maar ook een VPN maakt je internetgebruik veiliger. Aan de hand van een VPN-verbinding wordt er een connectie gelegd met een VPN server, wat zorgt voor een beveiligde verbinding. Dit zorgt er ook voor dat je anoniem kunt browsen en downloaden, omdat je IP adres nu verborgen blijft. Het IP adres dat zichtbaar is, is namelijk van de VPN server.

Daarom kies je voor Eweka VPN

Twijfel je nog of Eweka een goede keuze is? Lees dan onze Eweka review! Wil je veilig en anoniem via Usenet Downloaden, dan is een VPN aan te raden. Een VPN connectie vergroot je anonimiteit online, maar het maakt je connectie tevens een stuk veiliger. Het is geen verplichting, maar wel een aanrader als je veel bestanden gaat downloaden vanuit nieuwsgroepen. Heb je nog geen Eweka? Al vanaf 7,50 euro per maand kun je gebruik maken van de diensten van deze payserver provider. Er is tevens een high-speed abonnement die je 9,60 euro per maand kost. Hierbij kun je gebruik maken van internetsnelheden tot wel 300 Mbit per seconde.

Leave a Reply